Jokaiseen Suomen lukioon lähetetään vähintään kolme kutsua Shaking up Tech -tapahtumaan opettajien jaettaviksi naispuolisille opiskelijoille. Tällä sivulla on tapahtuman käytännön järjestelyistä kaikki tieto, mitä osallistujat tarvitsivat. Saitko sinä kutsun? Tervetuloa tutustumaan tekniikan alan uskomattoman monipuolisiin opiskelu- ja uravaihtoehtoihin! Tapahtuma on sinulle täysin maksuton matkoineen ja tarvittaessa majoituksineen.

2020 tapahtuma oli verkossa ja avoin kaikille

Jokaiseen Suomen lukioon lähetetään vähintään kaksi kutsua Shaking up Tech -tapahtumaan opettajien jaettaviksi naispuolisille opiskelijoille. Tällä sivulla on tapahtuman käytännön järjestelyistä kaikki tieto, mitä osallistujat tarvitsivat. Saitko sinä kutsun? Tervetuloa tutustumaan tekniikan alan uskomattoman monipuolisiin opiskelu- ja uravaihtoehtoihin! Tapahtuma on sinulle täysin maksuton matkoineen ja tarvittaessa majoituksineen.

Tapahtuma on 8.10.2020

Ilmoittautuminen avautuu 1.9.2020 klo 9.00.

Jokaiseen Suomen lukioon lähetetään vähintään kaksi kutsua Shaking up Tech -tapahtumaan opettajien jaettaviksi naispuolisille opiskelijoille. Tällä sivulla on tapahtuman käytännön järjestelyistä kaikki tieto, mitä osallistujat tarvitsivat. Saitko sinä kutsun? Tervetuloa tutustumaan tekniikan alan uskomattoman monipuolisiin opiskelu- ja uravaihtoehtoihin! Tapahtuma on sinulle täysin maksuton matkoineen ja tarvittaessa majoituksineen.

Matkakorvaukset

 • Tapahtuma on verkossa ja kaikille avoin.

  Ilmoittautumisen yhteydessä kysymme seuraavat tiedot

  Nimi

  Syntymäaika

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Kotiosoite

  Lukio

  Erityisruokavaliot

  Muut tiedot

  Tiedot, joista toivot tapahtuman järjestäjän tietävän etukäteen

  Yksilöllinen kutsukoodi

  Löydät tämän kutsusi sisätakakannesta!

  Workshop

  Huomaathan, että ilmoittautuminen workshopeihin on sitova. Suosittelemmekin tutustumaan workshopien kuvauksiin jo etukäteen.

  Kuvaus- ja osallistumislupa

  Pyydämme kaikkia ilmoittautujia liittämään kuvausluvan jo ilmoittautumisen yhteydessä. Alaikäiset tarvitsevat myös huoltajan allekirjoituksen osallistumislupaan. Lupalomake on lähetetty kutsun liitteenä, mutta voit myös tarvittaessa tulostaa uuden.

  Majoitustarve

  Tutustuthan etukäteen mahdollisuuksiisi päästä kotipaikkakunnaltasi tapahtumakaupunkiin ja alempaa löytyviin matkustus- ja majoituskäytäntöihimme. Tiedustelemme majoituksen tarpeen jo ilmoittautumisen yhteydessä.

  Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen hyväksyt tietosuojailmoituksemme mukaisen tietojesi käsittelyn.

  Esimerkki kutsukoodista: BD4E6C

  Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi alustavan vahvistuksen ilmoittautumisen onnistumisesta. Jos saat vahvistuksen sinulle on paikka varattuna tietyn yliopiston tapahtumassa ja tietyihin workhopeihin. Vahvistuksen yhteydessä saat pyynnön täyttää matkustustietolomakkeen. Varsinaisen vahvistusviestin saat kun olet ilmoittanut matkustustietosi.

  Tämän vuoden Shaking up Tech ‐tapahtumassa käytämme Eventos tapahtumanhallintapalvelua ja tapahtumasovellusta.

 • Tapahtumapäivä alkaa ilmoittautumisella kunkin yliopiston kampusalueella. Ilmoittautumispisteeltä saat ohjeet päivää varten. llmoittautuminen aukeaa klo 7.00. Ilmoittautumisen jälkeen on tarjolla aamupalaa klo 9.30 saakka. Tilaisuus alkaa tasan klo 10.00, joten saavuthan paikalle viimeistään 9.50.

  Sinun tulee varata matkasi mahdollisimman pian. Tiedustelemme matkustustapaasi ja -aikatauluasi heti ilmoittautumisesi jälkeen. Tarvittaessa tulemme sinua vastaan.

  Lähtökohtaisesti kustannamme matkalippuja ja ostokuitteja vastaan matkan kotipaikkakunnalta tapahtumapaikkakunnalle edullisimmalla julkisella kulkuneuvolla. Mikäli matka-aika edullisimmalla yhteydellä olisi kuitenkin yli 6 tuntia, kustannamme matkan halutessasi myös nopeimmalla julkisella yhteydellä. Korvaamme oman auton käytön (valtion virallinen kilometrikorvaus) vain siinä tapauksessa ja siltä osin matkaa, jota ei ole mahdollista tehdä julkisilla. Matkalippujen varaaminen on sinun vastuullasi, korvaaminen tapahtuu matkakorvauslomakkeella. Korvaamme matkakulusi tapahtumaan tapahtumapäivänä ja tilanteen mukaan edellisenä ja/tai seuraavana päivänä. Korvauksia voi hakea tapahtuman jälkeen. Kaikki korvausanomukset käsitellään lokakuun aikana ja korvaukset pyritään maksamaan marraskuun loppuun mennessä (säilytäthän liput ja kuitit siihen asti kun olet saanut korvauksen).

  Espoo

  Tapahtumapäivä alkaa Aalto-yliopiston Kandidaattikeskuksessa (Otakaari 1, Espoo), jossa sinut otetaan vastaan rakennuksen pääaulassa.

  Linja-autolla: Lähes kaikki Helsinkiin tulevista linja-autoista saapuvat Kamppiin, jossa on metroasema. Seuraa rakennuksen sisällä Kampin opasteita metrolle. Metromatka Aalto-yliopistolle tapahtuu Tapiolaan tai Matinkylään suuntaavilla metroilla ja kestää alle 15 minuuttia. Aalto-yliopistolla on oma metroasema, jonka nimi on Aalto-yliopisto. Osta AB-vyöhykkeen matkalippu metroon (aikuinen 2,80 €, 17-vuotias tai alle 1,40 €).

  Junalla: Yksinkertaisin vaihtoehto on saapua Helsingin rautatieasemalle, jossa on metroasema. Metromatka Aalto-yliopistolle tapahtuu Tapiolaan tai Matinkylään suuntaavilla metroilla ja kestää alle 15 minuuttia. Aalto-yliopistolla on oma metroasema, jonka nimi on Aalto-yliopisto. Osta AB-vyöhykkeen matkalippu metroon (aikuinen 2,80 €, 17-vuotias tai alle 1,40 €).

  Lentäen: Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee kätevästi Helsingin rautatieasemalle I- tai P-junalla, joihin on selkeät opasteet lentokentällä, matka kestää noin 30 minuuttia. Katso ohjeet junalla saapuville nähdäksesi, kuinka rautatieasemalta pääsee yliopistolle. Pääset koko matkan (juna/metro) yhdellä ABC vyöhykkeen matkalipulla (aikuinen 4,60 €, 17-vuotias tai alle 2,30 €).

  Kun saavut yliopiston metroasemalle ja tulet ulos metrosta, käänny oikealle ja nouse rullaportaat ylös Otaniementie suuntaan. Käytä R-kioskin ja Espresso Housen välistä uloskäyntiä. Kandidaattikeskus on suoraan edessä etuoikealla oleva punainen rakennus. Kävele siis suoraan ja käytä 1F pääsisäänkäyntiä (kartta).

  Saapumisohjeet on tehty Helsingin keskustaan saapuville. Mikäli saavut jonnekin muualle pääkaupunkiseudulle, Reittiopas kertoo, miten pääset Otaniemeen, kun kirjoitat määränpääksi Aalto-yliopisto Kandidaattikeskus tai Otakaari 1. Kertalipun voit ostaa niin bussista, metroasemalta kuin mobiililaitteeseesi. Otaniemi sijaitsee Espoossa AB-vyöhykkeen sisällä. Lisää tietoa löytyy Helsingin Seudun Liikenteen verkkosivuilta.

  Lappeenranta

  Kampusalueella sinut otetaan vastaan pääaulassa, aivan pääovien tuntumassa.

  Kampukselle pääsee suoralla paikallisbussiyhteydellä rautatieasemalta. Pitkien linjojen bussiterminaali sijaitsee aivan rautatieaseman vieressä. Tarvittaessa oppaamme ovat asemalla vastaanottamassa sinua torstai-aamuna ja opastavat oikeaan bussiin. Bussilinjojen 5 ja 1 päätepysäkki on yliopiston pääovien edessä. Jos saavut omalla autolla, katso saapumis- ja pysäköintiohjeet yliopiston sivuilta.

  Jos tulet Lappeenrantaan jo edellisenä iltana ja majoitut tarjoamassamme majoituksessa, saat hotelliltasi erilliset ohjeet saapumisesta kampukselle.

  Oulu

  Sinut otetaan vastaan Oulun yliopiston Linnanmaan kampuksen oven 2T aulassa. Löydät oven helposti – sisääntulon yläpuolella on suuri vihreä ”Oulu University” -kyltti.

  Linja-autolla: Ouluun tulevat linja-autot saapuvat Raksilan linja-autoasemalle. Aseman edessä on paikallisliikenteen linja-autopysäkki (Linja-autoasema E 2109), mistä pääset numeroilla: 2 ja 5 Linnanmaan kampukselle. Jää pois linja-autosta Linnanmaan pysäkillä, Yliopisto P. Osta itsellesi lippu vyöhykkeelle A, B, C (aikuinen 3,30 EUR, 16-vuotias ja alle 1,70 EUR)
  Voit tarkistaa bussien aikataulut, reitit ja kartan Oulun julkisenliikenteen reittioppaasta: https://oulu.digitransit.fi/

  Junalla: Kaikki kaukoliikenteen junat saapuvat Oulun keskustaan. Lyhyen kävelymatkan päässä on paikallisliikenteen linja-autopysäkki, mistä pääset helposti Linnanmaan kampukselle. Juna-asemalta kävele n. 500 m Hallituskatua pitkin kaupungintalon pysäkille (Kaupungintalo E, Torikadulla). Hallituskatu lähtee suoraan aseman alikulkutunnelin päästä keskustan suuntaan. Seuraa tieviittoja. Linja-autot 1, 3, 5 ja 8 vievät sinut kaupungintalolta suoraan Linnanmaalle. Jää pois linja-autosta Linnanmaan pysäkillä, Yliopisto P. Osta itsellesi lippu vyöhykkeelle A,B,C (aikuinen 3,30 EUR, 16-vuotias ja alle 1,70 EUR). Voit tarkistaa bussien aikataulut, reitit ja kartat Oulun julkisenliikenteen reittioppaasta: https://oulu.digitransit.fi/

  Lentäen: Oulun lentokentältä pääsee kätevästi Oulun yliopiston Linnanmaan kampukselle linja-autolla numero 8. Linja-autopysäkki on suoraan terminaalin edessä. Pysäkin nimi: Lentoasem. Matka kestää noin 50 minuuttia. Osta itsellesi lippu vyöhykkeelle A, B, C (aikuinen 3,30 EUR, 16-vuotias ja alle 1,70 EUR). Linnanmaalla jää pois pysäkillä Yliopisto P. Voit tarkistaa bussien aikataulut ja reitit Oulun julkisenliikenteen reittioppaasta: https://oulu.digitransit.fi/

  Voit ladata puhelimeesi Waltti Mobiili -lippusovelluksen.
  Löydät sovelluksen Apple Storesta ja Google Playsta.

 • Shaking up Tech on yhden päivän tapahtuma, mutta koska haluamme tarjota mahdollisuuden osallistua myös kauempaa saapuville, järjestämme sinulle tarvittaessa majoituksen tapahtumakaupungissa:

  tapahtumaa edeltäväksi yöksi, mikäli sinun ei ole mahdollista matkustaa julkisilla niin, että lähtemällä samana päivänä et ehtisi valitsemallesi kampukselle ennen klo 9.45.

  tapahtuman jälkeiseksi yöksi, mikäli sinun ei ole mahdollista matkustaa kotiin niin, että lähtemällä kampukselta klo 19.00 et olisi saman vuorokauden aikana kotona.

  Majoittuminen tapahtuu osallistujien jakamissa 2-3 hengen huoneissa Espoossa Radisson Blue Hotellissa Otaniemessä, Lappeenrannassa Sokos hotel Lappeessa Lappeenrannan keskustassa ja Oulussa myöhemmin ilmoitetussa paikassa. Majoittujat tarvitsevat mukaansa vaatteiden lisäksi vain henkilökohtaiset hygieniavälineet.

  Tarkemmat tiedot majoituksesta lähetetään erikseen niille osallistujille, jotka kertovat ilmoittautumisen yhteydessä tarpeen majoitukselle.

 • Tapahtuman aikana kaikki ruokailut ovat osallistujille maksuttomia. Ilmoitathan erityisruokavalion ilmoittautumislomakkeella.

  Aamupala (7.00 – 9.30)

  aikaisin saapuville

  Saat ohjeet aamiaispaikasta ilmoittauduttuasi tapahtumapaikalla. Muistathan ilmoittaa matkustustietojen yhteydessä tarvitsetko aamiaisen.

  Lounas (11.30–12.45)

  mahdollisuus tavata puhujia

  Olemme huomioineet hygienian tapahtumassa, joten huolehdithan omalta osaltasi hyvästä käsihygieniasta.

  Päivällinen (17.00 – 18.30)

  messujen yhteydessä

  Majoittujille on tarjolla lisäksi ilta/aamupalat tapahtumaa edeltävänä iltana, tapahtumapäivän iltana ja tapahtuman jälkeisenä aamuna.

 • Tämän vuoden Shaking up Tech ‐tapahtumassa käytämme Eventos tapahtumanhallintapalvelua ja tapahtumasovellusta, joten lataathan sovelluksen saamiesi ohjeiden mukaisesti. Sovelluksesta löytyy kaikki informaatio, jota päivän aikana tarvitset.

  Ilmoittautumisen yhteydessä jaamme kaikille osallistujille nimilapun. Pidäthän nimilappua esillä koko päivän tunnistamisen helpottamiseksi.

[contact-form-7 404 "Not Found"]