Jokaiseen Suomen lukioon lähetetään vähintään kaksi kutsua Shaking up Tech -tapahtumaan opettajien jaettaviksi naispuolisille opiskelijoille. Tällä sivulla on tapahtuman käytännön järjestelyistä kaikki tieto, mitä osallistujat tarvitsivat. Saitko sinä kutsun? Tervetuloa tutustumaan tekniikan alan uskomattoman monipuolisiin opiskelu- ja uravaihtoehtoihin! Tapahtuma on sinulle täysin maksuton matkoineen ja tarvittaessa majoituksineen.

Kysyttävää?

Jokaiseen Suomen lukioon lähetetään vähintään kaksi kutsua Shaking up Tech -tapahtumaan opettajien jaettaviksi naispuolisille opiskelijoille. Tällä sivulla on tapahtuman käytännön järjestelyistä kaikki tieto, mitä osallistujat tarvitsivat. Saitko sinä kutsun? Tervetuloa tutustumaan tekniikan alan uskomattoman monipuolisiin opiskelu- ja uravaihtoehtoihin! Tapahtuma on sinulle täysin maksuton matkoineen ja tarvittaessa majoituksineen.

Matkakorvaukset

 • Vuoden 2019 tapahtuma oli 10.10.

  Ilmoittautumisen yhteydessä kysymme seuraavat tiedot

  Nimi

  Syntymäaika

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Kotiosoite

  Lukio

  Erityisruokavaliot

  Muut tiedot

  Tiedot, joista toivot tapahtuman järjestäjän tietävän etukäteen

  Yksilöllinen kutsukoodi

  Löydät tämän kutsusi sisätakakannesta!

  Majoitustarve

  Tutustuthan etukäteen mahdollisuuksiisi päästä kotipaikkakunnaltasi tapahtumakaupunkiin ja alempaa löytyviin matkustus- ja majoituskäytäntöihimme. Tiedustelemme majoituksen tarpeen jo ilmoittautumisen yhteydessä.

  Workshop

  Huomaathan, että ilmoittautuminen workshopiin on sitova. Suosittelemmekin tutustumaan workshopien kuvauksiin jo etukäteen.

  Kuvaus- ja osallistumislupa

  Pyydämme kaikkia ilmoittautujia liittämään kuvausluvan jo ilmoittautumisen yhteydessä. Alaikäiset tarvitsevat myös huoltajan allekirjoituksen osallistumislupaan. Lupalomake on lähetetty kutsun liitteenä, mutta voit myös tarvittaessa tulostaa uuden.

  Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen hyväksyt tietosuojailmoituksemme mukaisen tietojesi käsittelyn.

  Esimerkki kutsukoodista: BD4E6C

  Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi alustavan vahvistuksen ilmoittautumisen onnistumisesta.  Sen jälkeen saat pyynnön täyttää matkustustietolomakkeen. Varsinaisen vahvistusviestin saat muutaman päivän sisällä siitä kun olet ilmoittanut matkustustietosi.

 • Tapahtumapäivä alkaa ilmoittautumisella kunkin yliopiston kampusalueella. Ilmoittautumispisteeltä saat selviytymispakkauksen päivää varten. llmoittautuminen aukeaa klo 7.00. Ilmoittautumisen jälkeen on tarjolla aamupalaa klo 9.30 saakka. Tilaisuus alkaa tasan klo 10.00, joten saavuthan paikalle viimeistään 9.50.

  Sinun tulee varata matkasi mahdollisimman pian. Tiedustelemme matkustustapaasi ja -aikatauluasi heti ilmoittautumisesi jälkeen. Tarvittaessa tulemme sinua vastaan.

  Lähtökohtaisesti kustannamme matkalippuja ja ostokuitteja vastaan matkan kotipaikkakunnalta tapahtumapaikkakunnalle edullisimmalla julkisella kulkuneuvolla. Mikäli matka-aika edullisimmalla yhteydellä olisi kuitenkin yli 6 tuntia, kustannamme matkan halutessasi myös nopeimmalla julkisella yhteydellä. Korvaamme oman auton käytön (valtion virallinen kilometrikorvaus) vain siinä tapauksessa ja siltä osin matkaa, jota ei ole mahdollista tehdä julkisilla. Matkalippujen varaaminen on sinun vastuullasi, korvaaminen tapahtuu matkakorvauslomakkeella. Korvaamme matkakulusi tapahtumaan tapahtumapäivänä ja tilanteen mukaan edellisenä ja/tai seuraavana päivänä. Korvauksia voi hakea tapahtuman jälkeen. Kaikki korvausanomukset käsitellään lokakuun aikana ja korvaukset pyritään maksamaan marraskuun loppuun mennessä (säilytäthän liput ja kuitit siihen asti kun olet saanut korvauksen).

  Espoo

  Tapahtumapäivä alkaa Aalto-yliopiston Kandidaattikeskuksessa (Otakaari 1, Espoo), jossa sinut otetaan vastaan rakennuksen pääaulassa.

  Linja-autolla: : Lähes kaikki Helsinkiin tulevista linja-autoista saapuvat Kamppiin, jossa on metroasema. Seuraa rakennuksen sisällä Kampin opasteita metrolle. Metromatka Aalto-yliopistolle tapahtuu Tapiolaan tai Matinkylään suuntaavilla metroilla ja kestää alle 15 minuuttia. Aalto-yliopistolla on oma metroasema, jonka nimi on Aalto-yliopisto. Osta AB-vyöhykkeen matkalippu metroon (aikuinen 2,80 €, 17-vuotias tai alle 1,40 €).

  Junalla: Yksinkertaisin vaihtoehto on saapua Helsingin rautatieasemalle, jossa on metroasema. Metromatka Aalto-yliopistolle tapahtuu Tapiolaan tai Matinkylään suuntaavilla metroilla ja kestää alle 15 minuuttia. Aalto-yliopistolla on oma metroasema, jonka nimi on Aalto-yliopisto. Osta AB-vyöhykkeen matkalippu metroon (aikuinen 2,80 €, 17-vuotias tai alle 1,40 €).

  Lentäen: Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee kätevästi Helsingin rautatieasemalle I- tai P-junalla, joihin on selkeät opasteet lentokentällä, matka kestää noin 30 minuuttia. Katso ohjeet junalla saapuville nähdäksesi, kuinka rautatieasemalta pääsee yliopistolle. Pääset koko matkan (juna/metro) yhdellä ABC vyöhykkeen matkalipulla (aikuinen 4,60 €, 17-vuotias tai alle 2,30 €).

  Kun saavut yliopiston metroasemalle ja tulet ulos metrosta, käänny vasemmalle ja nouse rullaportaat ylös Otaniementie suuntaan. Käytä R-kioskin ja Espresso Housen välistä uloskäyntiä. Kandidaattikeskus on suoraan edessä etuoikealla oleva punainen rakennus. Kävele siis suoraan ja käytä 1F pääsisäänkäyntiä (kartta).

  Saapumisohjeet on tehty Helsingin keskustaan saapuville. Mikäli saavut jonnekin muualle pääkaupunkiseudulle, Reittiopas kertoo, miten pääset Otaniemeen, kun kirjoitat määränpääksi Aalto-yliopisto Kandidaattikeskus tai Otakaari 1. Kertalipun voit ostaa niin bussista, metroasemalta kuin mobiililaitteeseesi. Otaniemi sijaitsee Espoossa AB-vyöhykkeen sisällä. Lisää tietoa löytyy Helsingin Seudun Liikenteen verkkosivuilta.

  Lappeenranta

  Kampusalueella sinut otetaan vastaan pääaulassa, aivan pääovien tuntumassa.

  Kampukselle pääsee suoralla paikallisbussiyhteydellä rautatieasemalta. Pitkien linjojen bussiterminaali sijaitsee aivan rautatieaseman vieressä. Tarvittaessa oppaamme ovat asemalla vastaanottamassa sinua torstai-aamuna ja opastavat oikeaan bussiin. Bussilinjojen 5 ja 1 päätepysäkki on yliopiston pääovien edessä. Jos saavut omalla autolla, katso saapumis- ja pysäköintiohjeet yliopiston sivuilta.

  Jos tulet Lappeenrantaan jo edellisenä iltana ja majoitut tarjoamassamme majoituksessa, saat hotelliltasi erilliset ohjeet saapumisesta kampukselle.

  Tampere

  Tapahtumapäivä alkaa Tampereen Yliopiston Hervannan kampuksen Päärakennuksessa (Korkeakoulunkatu 10), jossa sinut otetaan vastaan Kielikeskuksen 1. kerroksessa. Täällä on myös säilytysmahdollisille matkatavaroille.

  Hervannan kampus sijaitsee Hervannan kaupunginosassa noin seitsemän kilometrin päässä Tampereen keskustassa. Kaupungin sisällä kulkevat Tampereen seudun joukkoliikenteen siniset bussit. Hervannan kampukselle pääset muun muassa linjoilla 6, 20, 24, 38 ja 65. Linja-autoasema sekä rautatieasema sijaitsevat keskustassa ja niiden läheisyydessä sijaitsee bussipysäkkejä. Reittioppaasta näet aikataulut ja pysäkit, kun kirjoitat määränpääksi Korkeakoulunkatu 7.

  Lisäohjeita ja kampuskartta löytyy yliopiston sivuilta

 • Shaking up Tech on yhden päivän tapahtuma, mutta koska haluamme tarjota mahdollisuuden osallistua myös kauempaa saapuville, järjestämme sinulle tarvittaessa majoituksen tapahtumakaupungissa:

  tapahtumaa edeltäväksi yöksi, mikäli sinun ei ole mahdollista matkustaa julkisilla niin, että lähtemällä samana päivänä et ehtisi valitsemallesi kampukselle ennen klo 9.45.

  tapahtuman jälkeiseksi yöksi, mikäli sinun ei ole mahdollista matkustaa kotiin niin, että lähtemällä kampukselta klo 19.00 et olisi saman vuorokauden aikana kotona.

  Majoittuminen tapahtuu osallistujien jakamissa 2-3 hengen huoneissa Espoossa Radisson Blue Hotellissa Otaniemessä, Lappeenrannassa Sokos hotel Lappeessa Lappeenrannan keskustassa ja Tampereella Hotel Hermicassa Hervannassa. Majoittujat tarvitsevat mukaansa vaatteiden lisäksi vain henkilökohtaiset hygieniavälineet.

  Tarkemmat ohjeet majoituksesta lähetetään erikseen niille osallistujille, jotka kertovat ilmoittautumisen yhteydessä tarpeen majoitukselle.

 • Tapahtuman aikana kaikki ruokailut ovat osallistujille maksuttomia. Ilmoitathan erityisruokavalion ilmoittautumislomakkeella.

  Aamupala (7.00 – 9.30)

  aikaisin saapuville

  Espoo: Kandidaattikeskus, Top Lounge, Lappeenranta: Pääravintola LUT Buffet, Tampere: Päärakennus, Kielikeskuksen 1. krs

  Lounas (11.45 – 13.15)

  mahdollisuus tavata puhujia

  Espoo: Kandidaattikeskus, 2. krs pääaula, Lappeenranta: Pääravintola LUT Buffet, Tampere: Päärakennus, Kielikeskuksen 1. krs

  Päivällinen (16.00 – 17.30)

  messujen yhteydessä

  Espoo: Väre, Lappeenranta: Pääravintola LUT Buffet, Tampere: Päärakennus, Kielikeskuksen 1. krs

  Majoittujille on tarjolla lisäksi ilta/aamupalat tapahtumaa edeltävänä iltana, tapahtumapäivän iltana ja tapahtuman jälkeisenä aamuna.

  Tutustu koko päivän aikatauluun!

 • Ilmoittautumisen yhteydessä jaamme kaikille osallistujille selviytymispakkauksen, joka sisältää ainakin käsiohjelman, nimilapun ja muistiinpanovälineet Accenturen tarjoamina.

  Toivomme, että pidät nimilappua esillä koko päivän tunnistamisen helpottamiseksi!