Pandemian vuoksi tämän vuoden Shaking up Tech -tapahtuman aamupäivän puheet siirtyivät verkkoon ja avoimeksi kaikille lukiolaisille. Tapahtuman tallenteelta voi kuunnella innostavia puheenvuoroja sekä opiskelijapaneelia.

Aalto-yliopisto, LUT-yliopisto ja Oulun yliopisto järjestävät Shaking up Tech -tapahtuman tavoitteenaan innostaa lukiota käyviä nuoria naisia opiskelemaan tekniikan alaa lukion jälkeen.


Tapahtumaan kutsutaan vuosittain pitkässä matematiikassa ja luonnontiedeaineissa menestyneet tai kiinnostuneet nuoret naiset jokaisesta Suomen lukiosta.

Ensimmäiseksi ilmoittautuneet lukiolaiset mahtuvat mukaan. Tapahtuma on maksuton matkoineen ja tarvittaessa majoituksineen. Kauempaa tuleville järjestetään majoitus tapahtumaa edeltäväksi ja/tai seuraavaksi yöksi.

Shaking up Tech -tapahtuman pääkieli on suomi, mutta osa workshopeista ja puheenvuoroista on englanniksi. Pyrimme parhaamme mukaan huomioimaan ilmoittautumisten yhteydessä meille ilmoitetut erityistarpeet kuten liikuntarajoitteet.


Palautteen perusteella vuoden 2019 tapahtuma oli onnistunut!


We’re gonna shake up tech!

Haluamme innostaa ja rohkaista nuoria naisia hakeutumaan tekniikan alalle

Aiomme ravistella ennakkoluuloja tekniikan alaa kohtaan

Näemme tulevaisuuden, jossa tekniikan alalla työskentelee yhtä paljon naisia kuin miehiä

[contact-form-7 404 "Not Found"]