Suursuosion saavuttanut Shaking up Tech Espoossa, Lappeenrannassa ja Tampereella 10.10.2019.

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Shaking up Tech saavutti suursuosion. Reilussa tunnissa loppuun varattu tapahtuma toi Aalto-yliopistoon 200 lukiolaista, ja palautteen perusteella heidän kiinnostuksensa tekniikan aloja kohtaan kasvoi huomattavasti.

Aalto-yliopisto, Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT ja Tampereen yliopisto järjestävät 10.10.2019 Shaking up Tech -tapahtuman, jonka tavoitteena on innostaa lukiota käyviä nuoria naisia opiskelemaan tekniikan alaa lukion jälkeen. Tapahtuma järjestetään kaikissa yliopistoissa samanaikaisesti. Myös tapahtuman rakenne on sama: päivä alkaa tekniikan alalla toimivien naisten puheenvuoroilla ja jatkuu lounaan jälkeen työpajoilla ja messuilla.


Tapahtumaan kutsutaan pitkässä matematiikassa ja luonnontiedeaineissa menestyneet tai kiinnostuneet nuoret naiset jokaisesta Suomen lukiosta.

Maksimissaan 550 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Tapahtuma on maksuton matkoineen ja tarvittaessa majoituksineen. Kauempaa tuleville järjestetään majoitus tapahtumaa edeltäväksi ja/tai seuraavaksi yöksi.

Shaking up Tech -tapahtuman pääkieli on suomi, mutta osa workshopeista ja puheenvuoroista on englanniksi. Pyrimme parhaamme mukaan huomioimaan ilmoittautumisten yhteydessä meille ilmoitetut erityistarpeet kuten liikuntarajoitteet.


We’re gonna shake up tech!

Haluamme innostaa ja rohkaista nuoria naisia hakeutumaan tekniikan alalle

Aiomme ravistella ennakkoluuloja tekniikan alaa kohtaan

Näemme tulevaisuuden, jossa tekniikan alalla työskentelee yhtä paljon naisia kuin miehiä