Suursuosion saavuttanut Shaking up Tech -tapahtuma järjestettiin Espoossa, Lappeenrannassa ja Tampereella 10.10.2019.

Aalto-yliopisto, Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT ja Tampereen yliopisto järjestivät 10.10.2019 Shaking up Tech -tapahtuman, jonka tavoitteena on innostaa lukiota käyviä nuoria naisia opiskelemaan tekniikan alaa lukion jälkeen. Tapahtuma järjestettiin kaikissa yliopistoissa samanaikaisesti. Myös tapahtuman rakenne oli sama: päivä alkoi tekniikan alalla toimivien naisten puheenvuoroilla ja jatkui lounaan jälkeen työpajoilla ja messuilla.


Tapahtumaan kutsutaan vuosittain pitkässä matematiikassa ja luonnontiedeaineissa menestyneet tai kiinnostuneet nuoret naiset jokaisesta Suomen lukiosta.

Ensimmäiseksi ilmoittautuneet lukiolaiset mahtuvat mukaan. Tapahtuma on maksuton matkoineen ja tarvittaessa majoituksineen. Kauempaa tuleville järjestetään majoitus tapahtumaa edeltäväksi ja/tai seuraavaksi yöksi.

Shaking up Tech -tapahtuman pääkieli on suomi, mutta osa workshopeista ja puheenvuoroista on englanniksi. Pyrimme parhaamme mukaan huomioimaan ilmoittautumisten yhteydessä meille ilmoitetut erityistarpeet kuten liikuntarajoitteet.


Palautteen perusteella vuoden 2019 tapahtuma oli jälleen onnistunut!


We’re gonna shake up tech!

Haluamme innostaa ja rohkaista nuoria naisia hakeutumaan tekniikan alalle

Aiomme ravistella ennakkoluuloja tekniikan alaa kohtaan

Näemme tulevaisuuden, jossa tekniikan alalla työskentelee yhtä paljon naisia kuin miehiä