Jokaiseen Suomen lukioon lähetetään kutsuja Shaking up Tech -tapahtumaan opettajien jaettaviksi naispuolisille opiskelijoille. Tällä sivulla on tapahtuman käytännön järjestelyistä kaikki tieto, mitä osallistujat tarvitsivat. Saitko sinä kutsun? Tervetuloa tutustumaan tekniikan alan uskomattoman monipuolisiin opiskelu- ja uravaihtoehtoihin! Tapahtuma on sinulle täysin maksuton matkoineen ja tarvittaessa majoituksineen.

Kysyttävää?

 • Vuoden 2019 tapahtuman ilmoittautuminen ei ole vielä auki.

  Vuonna 2018 kutsutuista 200 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuivat mukaan tapahtumaan.

  Ilmoittautumisen yhteydessä kysymme seuraavat tiedot

  Nimi

  Syntymäaika

  Puhelinnumero

  Sähköposti

  Kotiosoite

  Lukio

  Erityisruokavaliot

  Muut tiedot

  Tiedot, joista toivot tapahtuman järjestäjän tietävän etukäteen

  Yksilöllinen kutsukoodi

  Löydät tämän kutsusi sisätakakannesta!

  Majoitustarve

  Tutustuthan etukäteen mahdollisuuksiisi päästä kotipaikkakunnaltasi tapahtumakaupunkiin ja alempaa löytyviin matkustus- ja majoituskäytäntöihimme. Tiedustelemme majoituksen tarpeen jo ilmoittautumisen yhteydessä.

  Workshop

  Huomaathan, että ilmoittautuminen workshopiin on sitova. Suosittelemmekin tutustumaan workshopien kuvauksiin jo etukäteen.

  Valokuvaus- ja osallistumislupa

  Pyydämme kaikkia ilmoittautujia liittämään valokuvausluvan jo ilmoittautumisen yhteydessä. Alaikäiset tarvitsevat myös huoltajan allekirjoituksen osallistumislupaan. Lupalomake on lähetetty kutsun liitteenä, mutta voit myös tarvittaessa tulostaa uuden.

  Täyttämällä ilmoittautumislomakkeen hyväksyt tietosuojailmoituksemme mukaisen tietojesi käsittelyn.

  Esimerkki kutsukoodista: BD4E6C

  Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi alustavan vahvistuksen ilmoittautumisen onnistumisesta sekä pyynnön täyttää matkustustietolomake. Varsinaisen vahvistusviestin saat muutaman päivän sisällä siitä kun olet ilmoittanut matkustustietosi.

 • Tapahtumapäivä alkaa Aalto-yliopiston Kandidaattikeskuksessa (Otakaari 1, Espoo), jossa sinut otetaan vastaan klo 7.00 – 9.50 rakennuksen pääaulassa (kartta). Paikan päälle saapuessasi tule ensimmäiseksi käymään ilmoittautumistiskillä, josta saat selviytymispakkauksen päivää varten. Ilmoittautumisen jälkeen on tarjolla aamupalaa klo 9.30 saakka. Sinun tulee varata matkasi mahdollisimman pian. Tiedustelemme matkustustapaasi ja -aikatauluasi heti ilmoittautumisesi jälkeen. Tarvittaessa tulemme sinua vastaan.

  Lähtökohtaisesti kustannamme matkalippuja ja ostokuitteja vastaan matkan kotipaikkakunnalta Helsinkiin edullisimmalla julkisella kulkuneuvolla. Mikäli matka-aika edullisimmalla yhteydellä olisi kuitenkin yli 6 tuntia, kustannamme matkan halutessasi myös nopeimmalla julkisella yhteydellä. Matkalippujen varaaminen on sinun vastuullasi, korvaaminen tapahtuu matkakorvauslomakkeella. Kaikki korvausanomukset käsitellään lokakuun aikana ja korvaukset maksetaan marraskuun loppuun mennessä.

  Linja-autolla

  Lähes kaikki Helsinkiin ajavista linja-autoista saapuvat Kamppiin. Kampin pitkän matkan bussiterminaalista Shaking up Tech –paitaiset opiskelijamme opastavat sinut yliopistolle. Metromatka Otaniemeen tapahtuu länteen (Tapiolaan tai Matinkylään) suuntaavilla metroilla ja kestää alle 15 minuuttia.

  Junalla

  Yksinkertaisin vaihtoehto on saapua Helsingin rautatieasemalle. Helsingin rautatieasemalta Shaking up Tech –paitaiset opiskelijamme opastavat sinut yliopistolle. Metromatka Otaniemeen tapahtuu länteen (Tapiolaan tai Matinkylään) suuntaavilla metroilla ja kestää alle 15 minuuttia.

  Lentäen

  Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee kätevästi Helsingin rautatieasemalle I- tai P-junalla, joihin on selkeät opasteet lentokentällä. Katso ohjeet junalla saapuville nähdäksesi, kuinka rautatieasemalta pääsee Otaniemeen.

  Saapumisohjeet on tehty Helsingin keskustaan saapuville. Mikäli saavut jonnekin muualle pääkaupunkiseudulle, Reittiopas kertoo, miten pääset Otaniemeen, kun kirjoitat määränpääksi Aalto-yliopisto Kandidaattikeskus tai Otakaari 1. Kertalipun voit ostaa niin bussista, metroasemalta kuin mobiililaitteeseesi. Otaniemi sijaitsee Espoossa AB-vyöhykkeen sisällä. Lisää tietoa löytyy Helsingin Seudun Liikenteen verkkosivuilta.

 • Shaking up Tech on yhden päivän tapahtuma, mutta koska haluamme tarjota mahdollisuuden osallistua myös kauempaa saapuville, järjestämme sinulle tarvittaessa majoituksen tapahtumakaupungissa.

  tapahtumaa edeltäväksi yöksi, mikäli sinun ei ole mahdollista matkustaa pääkaupunkiseudulle julkisilla niin, että lähtemällä samana päivänä olisi Otaniemessä ennen klo 9.45.

  tapahtuman jälkeiseksi yöksi, mikäli sinun ei ole mahdollista matkustaa pääkaupunkiseudulta kotiin niin, että lähtemällä Otaniemestä klo 19 olisi saman vuorokauden aikana kotona.

  Majoittuminen tapahtuu tapahtuman osallistujien jakamissa 2-4 hengen huoneissa. Pyrimme sijoittamaan samasta lukiosta tulevat osallistujat samaan huoneeseen. Majoittujat tarvitsevat mukaansa vaatteiden lisäksi vain henkilökohtaiset hygieniavälineet. Myös saunavarusteet voi halutessaan varata mukaan.

  Tarkemmat ohjeet majoituksesta lähetetään erikseen niille osallistujille, jotka kertovat ilmoittautumisen yhteydessä tarpeen majoitukselle.

 • Aamupala (7.00 – 9.30)

  Kandidaattikeskus

  Otakaari 1, Top Lounge

  Lounas (11.45 – 13.15)

  Kandidaattikeskus

  Otakaari 1, 2. krs pääaula

  Päivällinen (16.00 – 17.30)

  Väre

  Otaniementie 14

  Majoittujille on tarjolla lisäksi ilta/aamupalat tapahtumaa edeltävänä iltana, tapahtumapäivän iltana ja tapahtuman jälkeisenä aamuna.

  Lisäksi ilmoittautumisen yhteydessä jaettava selviytymispakkaus sisältää pienen välipalan, jonka voi nauttia haluamanaan ajankohtana!

  Tutustu koko päivän ohjelmaan!

 • Ilmoittautumisen yhteydessä kaikille osallistujille selviytymispakkaus, joka sisältää ainakin käsiohjelman, nimilapun, pienen välipalan ja muistiinpanovälineet Accenturen tarjoamina.

  Toivomme, että pidät nimilappua esillä koko päivän tunnistamisen helpottamiseksi!