Koneoppiminen käytännössä – opi ja kilpaile!

Koneoppiminen käytännössä – opi ja kilpaile! 150 150 Shaking up Tech

Haluatko nähdä miten koneoppiminen toimii käytännössä? Miltä kuulostaisi pieni kilpailu teemaan sopivalla tavalla? Osallistu workshoppiin, jossa hauskuus on osa oppimista!

Tässä workshopissa tutustut koneoppimisen periaatteisiin, joita pääset testaamaan kisailemalla tiiminä toista joukkuetta vastaan. Asiantuntijoidemme tuella tiimi tekee valintoja datan keräämiseen ja algoritmeihin liittyen. Näiden valintojen perusteella ohjelmoidaan itseohjautuva leluauto, jolla lopuksi kisataan toista tiimiä vastaan. Kumpi itseohjautuva auto suoriutuu radasta paremmin? Paras tiimi palkitaan!

Huom! Aikaisempaa kokemus- tai tietopohjaa ei vaadita, sillä Wärtsilän ammattilaiset ovat mukanasi koko workshopin ajan. Workshopin materiaalit ja ohjeistus ovat tarvittaessa saatavilla sekä suomeksi että englanniksi.

Wärtsilä on älykkäisiin ratkaisuihin keskittynyt teknologiayhtiö, jolle myös trendit kuten tekoäly (Artificial Intelligence ) ja sen alainen koneoppiminen (Machine Learning) ovat tärkeitä. Olemme omistautuneet innovatiivisten ratkaisujen luomiseen yhteiskunnan kestävän kehityksen aikaansaamiseksi. Tekoälyn mahdollistaman teknologian ja innovaatioiden hyödyntäminen ovatkin tässä avainasemassa. Tässä workshopissa pääset tutustumaan erityisesti tekoälyn yhteen haaraan, koneoppimiseen, yhdessä asiantuntijoidemme kanssa, leikkimielisen kilpailun merkeissä

Wärtsilä

Oulun yliopisto, Oulu

Linnanmaan kampus

Tutustu Oulun workshopeihin:

[contact-form-7 404 "Not Found"]